Tjenester

Vi utfører alle typer sterk- og svakstrømsinstallasjoner. Våre servicemontører setter alltid kunden i fokus. Vårt arbeid følger alltid riktig og viktig dokumentasjon i henhold til gjeldende forskrifter slik som risikovurderinger, samsvarserklæring og bruksanvisninger.

Vi kan hjelpe deg med gode løsninger på flere områder og har stor kompetanse på belysning, varme, rehabilitering av elanlegg, tele/data, knx og Xcomfort. for å nevne noen.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Sammen finner vi den beste løsningen for deg!

Ny installasjon

Martinsen & Sønn Installasjon AS leverer alle typer svak- og sterkstrømsinstallasjoner. Vi er din komplette leverandør på alt innen elektro.

Internkontroll for næring

Internkontroll for elektriske anlegg i industri og næring er en tjeneste basert på IDV-avtalen (Internkontroll, Drift og Vedlikehold). Denne internkontrollforskriften er en del av HMS avtalen fra 1991. Vi ivaretar elektro delen av denne avtalen noe som i praksis innebærer at Martinsen & Sønn Installasjon AS inngår en avtale om:

  • Periodisk oppfølging etter avtale eller årlig kontroll. En eventuelt årlig kontroll i næring er avhengig av anlegget (type anlegg, hva som skal kontrolleres og hvor gammelt anlegget er).
  • Sjekk av det elektriske anlegget. Kontroll for feil og mangler.
Tele og data

Martinsen & Sønn Installasjon AS er godkjent EKOM installatør hos NKOM, og kan tilby følgende innenfor tele og data:

  • Rådgiving og installasjon av spredenett
  • Rådgiving og installasjon av ulike typer svakstrømsprodukter
Belysning

Martinsen & Sønn Installasjon AS kan tilby følgende innenfor belysning:

  • Rådgiving og produkter for innendørs belysning
  • Rådgiving og produkter for utendørs belysning
  • Skifte av alle typer lysrør for industri og næring
  • Test og vedlikehold av nødlys-og ledelysanlegg
  • Lysberegning av alle typer lokaler for å teste om lysmengden er i tråd med de krav som settes for å gi gode arbeidsforhold

Vi utfører alle typer installasjoner for det private markedet. Nyanlegg, service og vedlikehold, rehabilitering, installering av varmepumper, smarthus og utbedring av rapporter fra det lokale eltilsyn.

Skal du bygge bolig? Kontakt oss for råd og tips, og et uforpliktende tilbud.

Installasjon av elbillader

Som elbileier er det viktig å finne en riktig ladeløsning. Det er mulig å lade på en vanlig stikkontakt, men den har sin begrensing. Ved lading i vanlig stikkontakt skal det ikke lades med mer enn 10 A. Bilprodusentene leverer ulike ladeprodukter med bilene – oftest er dette ladekabler med begrenset ladefart.

Martinsen & Sønn Installasjon AS har stor kompetanse på installasjon av ladestasjoner for elbiler. Vi monterer ladestasjoner fra Salto. Disse mener vi er de beste på markedet i dag og Saltos produktutvalg er i stadig utvikling. Salto har et solid utvalg av gjennomprøvde løsninger, kvalitetssikret for problemfri lading av alle moderne elbiler. Vi i Martinsen & Sønn Installasjon AS hjelper deg å finne en passende ladeløsning.

Ta kontakt med oss, så gir vi deg et uforpliktende tilbud!

Smarthus

Alle hus kan være smarte hus, man trenger kun strøm og internett for å komme i gang!
Smarthus dreier seg om sikkerhet, komfort og en enklere hverdag. At du kan spare miljøet og penger samtidig er også en fin bonus. Et smarthus lar seg enkelt installere i løpet av et par timer og krever ingen oppgraderinger på elektrisk anlegg. Vi i Martinsen & Sønn Installasjon leverer alt innen smarthus.
Leverandør og montør av Futurehome smarthusløsning, se futurehome.no
Ta kontakt med oss for spørsmål eller hjelp.

Sammen finner vi den beste løsningen for deg.