Jobbe hos oss?

Ønsker du å jobbe for oss

Hos oss i  Martinsen & Sønn Installasjon AS er vi alltid på jakt etter dyktige medarbeidere.

Som en av de eldste totalleverandørene innen elektro og svakstrøms tjenester i Fredrikstad, Sarpsborg og omegn har vi mange roller som skal fylles. Vi søker både de som har høy kompetanse og kan hjelpe oss å bli enda bedre, men også de som har rett innstilling, arbeidslyst og ønsker å lære. Vi har mye kompetanse å dele med andre.

Vi leter etter

Vi leter etter deg som brenner for faget.

Hos oss må alle medarbeidere ha fagbrev. I vår bransje stilles det høye krav til sertifisering, kvalitet og kompetanse. Ta en prat med oss, så ser vi om du er elektromontøren eller lærlingen vi leter etter.

Send jobbsøknad

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.
DSC01446_600x

Hverdagen med COVID

Når koronaviruset traff Norge for fullt i midten av mars, måtte vi i likhet med resten av næringslivet ta sin del av ansvaret for hindre videre spredning. Vi var raskt ute med å iverksette nødvendige tiltak de er pålagt fra myndighetene. Fra tydelig avstandsmerking og antibac tilgjengelig for kundene, til hyppig desinfisering av alle kontaktflater der folk ferdes.

Tryggheten til både kunder og ansatte er tross alt det aller viktigste for oss.

Litt om oss

Siden 1945, har Martinsen & Sønn Installasjon AS eksistert. Ved oppstart av firmaet het vi Martinsen & Knoff og besto totalt av to ansatte, i tillegg til en lærling. I tiden frem til 1951 vokste firmaet med totalt syv ansatte på huset. Samme år vi skiftet vi også navn til Martinsen & Sønn Installasjon AS. I 2017 ble eierformen delt opp og flere ansatte kom inn som aksjonærer. I 2018 flyttet vi fra det tidligere lokale i Borggata 6 til Produksjonsveien 16, der vi hører til i dag. Per dags dato har vi over ti ansatte.